tirsdag den 29. september 2009

Jeg er også en perle

Dette var hvad jeg brugte mine 5 ugers før-fødsel-barsel på: perleplade-hurlumhej! Ja, vi er jo bidt af en gal robot herhjemme, så selvfølgelig skulle der da laves robotter, og mini-hama-perler er en rigtig god størrelse til smykker, så det er blevet til disse halskæder. Har også lavet små robotter til øreringe, men da de ikke er færdige, må i vente med resultatet :)Den første perleplade-halskæde jeg lavede - en ægte diamant :)

Folde foldeLidt stofrester og noget pladevat er blevet til en lille stofbog til Gustav. Der er en god blanding af IKEA-stof, lagenlærred, fløjl og vintagestof fra min mormor i lækker brun/orange :)Den er god at bide i og kan vaskes!


fredag den 25. september 2009

Recesser

I alle rum i vores lejlighed, har vi recesser/indhak/nicher i væggene ind mod naboerne. Det har nogle steder været en udfordring at indrette efter, da det lægger op til en vis symmetri, som ikke altid lige har passet med vores møbler.
Men samtidig giver de også en god ramme for ophængning af diverse som følger:

I soveværelset - wallstickers med Space Invaders, det gode gamle arcadespil, som både min mand og jeg har spillet i vore unge dage.
Gustav elsker at kigge på det, nok pga. kontrasten. Lige nu synes vi stadig det er fint, men heldigvis kan det nemt fjernes, hvis man skulle blive træt af det :)


I stuen - en samling af sættekasser, nye købt hos trævarefabrikkernes udsalg og gamle købt på loppemarkeder. Jeg kan godt lide de forskellige træsorter og -farver der mødes, og sammen med de markante opdelinger i hver sættekasse, giver det et fint - lidt tilfældigt - mønster. Nogle robotter i pap (saml-selv, købt hos Maduro) har fået lov til at holde vagt, sammen med et g-bogstav.
I spisestuen - en billedvæg i skøn blanding af familiefotos, filmplakater, egne og andres grafiske værker samt en enkelt hjerteformet sten, hjembragt fra den ferie i Frankrig, hvor Gustav blev undfanget - mon det var et tegn? Det tror jeg på :)


tirsdag den 22. september 2009

Pip

Fugleophæng af stofrester - et projekt jeg lavede sidste år for at sælge på et julemarked - men fik nok lige lavet lidt for mange :) Så er det jo godt at de kunne finde anvendelse herhjemme som et lille dekorativt element i stuen - hængt op på spinkle grene i en gammel vase.


mandag den 21. september 2009

Første!!

Hermed mit første indlæg - VELKOMMEN TIL :)
Jeg vil fremover skrive lidt om mine små projekter herhjemme - det være sig syning, indretning, madlavning og andet i den dur - måske også lidt om hverdagslivet i vores lille familie.
Jeg glæder mig til at dele det med jer, og glæder mig også til at kigge på jeres blogs :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Blogging tips