torsdag den 29. oktober 2009

Furry balls :D

Ja, så kunne man da lige få tid til at lave lidt igen, mens prut-ungen sover til middag!

Man tager en hel del gæslinger...Så varmer man sin limpistol op og tager en styroporkugle (eller anden kugle) - hvis man vil kan man sætte en snor/strop i.
Og så er det ellers bare at gå i krig med at lime gæslinger på. Det ser pænest ud hvis de limes på i samme retning, startende oppefra ved stroppen.
Og det færdige resultat bliver helt fantastisk - skønne lækre pelsede bolde - lige til at hænge på juletræet - eller ligge i en smuk skål!

Idéen fik jeg fra et eller andet blad hvor Uffe Buchard fortalte om sit yndlings-julepynt, som altså var disse, som han havde købt i England :)

mandag den 19. oktober 2009

Armbånd

Så er der endelig lidt at vise frem igen!
Har længe ønsket mig nogle fine armbånd, og så at en veninde havde noget lignende på - men som altid tænker jeg "det kan jeg da lige lave selv" - og denne gang var det sandt!
Armbåndet består af ca. 2 mm tykt sort lædersnøre, endeklemmer med øskner og en lille karabinlås. Perlerne er af keramik! Alle dele kan købes hos Beadhouse i København.
Hvis jeg skal ændre noget, skal det være at tilføje et par små wireklemmer på hver side af perlerne (eller lave armbåndene strammere) - da perlerne gerne vil trille om til låsen, når man har dem på.Ps. Husk at sætte perlerne på inden sidste endestykke, da de ikke er til at få af igen! Havde faktisk købt ind til et 5. armbånd, som nu bare er et læderarmbånd med fin lås og ingen perler. Lidt kedeligt.

søndag den 4. oktober 2009

Så gammel er jeg blevet...


... at jeg hækler oldemor-firkanter, som jeg lige har lært mig at lave (efter opskrift fra politikens strikke- og hæklebog). Tror jeg hæklede og trævlede op 10 gange før jeg fandt ud af hvordan det skulle gøres :) Men så tog produktionen også fart - havde garn og hæklenål med i sommerhus, så i pauser fra junosengs-slibningen/malingen, blev der hæklet løs :)
Har planer om at lave et tæppe, som vil kræve 120 firkanter!! Har pt. lavet 15, så der er laaaang vej endnu...

Projekt Juno #1

Vi har været en tur i sommerhuset, først og fremmest for at slappe af, men også for at få søsat projekt Juno-seng til Gustav. Vi har købt den brugt (selvfølgelig, den laves jo ikke mere), i en egentlig fin cremefarve hvor malingen dog er løbet meget, men men men, vi vil altså have den i sort, så der skal slibes og males :) Vi blev ikke færdige med at male i denne omgang, men heldigvis skal vi snart derop igen, så vi kan færdiggøre sengen!


 


Anders vasker af med grundrens.
Gustav hygger sig i sin nye fleece.

 


Anders sliber. 


1. lag maling.Stolt af at kunne præsentere...

...det første baby-tøj jeg har syet!! Det er blevet til et gråt velour-joggingsæt og et par sorte velour-bukser, og der er mere på vej (der er i hvert tilfælde købt ind til det...)

Stoffet klippes til.

Ribkant fæstnes.

Et styks færdigt joggingsæt.

 


Et par sorte joggingbukser.
Kokos på halsen

Her er lige et par halskæder jeg har lavet engang i sommer - de er lavet af kokosskiver, som har fået boret hullet i midten lidt større og er "flettet" sammen med neonpink nylonsnøre og gul bomuldssnor.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Blogging tips