mandag den 21. december 2009

Mig: en vinder


Denne her bog har jeg lige vundet ovre hos Fuhrmann for dig! Den glæder jeg mig virkelig til at læse, det er jo nogle skønne damer der har skrevet den!

Og for efterhånden nogen dage siden modtog jeg de skønne skønne retrotapetstykker fra Ulla, som jeg vandt i hendes give away! Prøv lige at se hvor smukke de er (og hvormange der er!)Hvor heldig har man lige lov til at være??

Endnu engang rigtig glædelig jul til alle!

Grinebider (m. øllebrød)
Glædelig jul :)

tirsdag den 15. december 2009

Long time - no write.

Nå, måske på tide at få skrevet lidt igen?
Her er hvad de seneste pakkekalendergaver har indeholdt (i vilkårlig rækkefølge):

Peter Plys bamse
Cardigan og nissehue til rotten (som altså er en mus, siger farmor)
Babytandbørste (til sommerhuset, hvor vi altid glemmer at tage en med)
Automobilsokker
Babybog om dyr på gården
Strikket og flettet julehjerte

Pakkekalendergaverne

Hvad er der mon i dagens pakke? Vi åbner den når far kommer hjem fra arbejde!

Ny julepynt indkøbt - har nemlig besluttet at jeg fra nu af skal købe 2-3 stykker skægt, anderledes pynt hvert år.
I år er det blevet til en undulat (min mand siger at det altså er en papegøje...), en pink fugl og en gylden grissebasse! De er alle købt i Notre Dame i Nørregade, København K. Øvrige julekugler/stoffugle er enten gamle arvede eller hjemmelavet.

"Undulaten"

Pink fugl blandt gammel og hjemmelavet pynt

Golden Grisling

Og juletræ har vi sørme også fået (manden min var så sød at købe et med hjem efter arbejde!) - svært at finde ét i potte, men jeg insisterede, da jeg synes det er noget underligt noget at fælde træer for at sætte dem indenfor og så smide dem ud igen... Så hellere plante det igen efter brug - måske ved sommerhuset? Kunne være lidt fint at Gustavs første juletræ altid var at finde igen!
Det er ca. 80 cm højt og pyntet med røde lakhjerter (fra Yves Rocher! Var engang vild med at bestille den slags fordi man fik en masse gratis skrammel med) - og lækkert keramikpynt, primært købt på designskolens julemarked. Julestjernen er i år lavet af guldstof og potten er en sort kurv købt hos Notre Dame.

Juletræ i potte!

Sidst men ikke mindst vil jeg lige vise de seneste indkøb til lejligheden:


Vitamin Bowl lille - 100 kr. (normalt ca. 300 kr. )

Paper Crush Bowl - 250 kr. (normalt 500 kr.)

Vi var nemlig på Muuto lagersalg i weekenden! Ville også gerne have haft Dots knagerne i sort - én af hver størrelse - men der var kun de store tilbage.søndag den 13. december 2009

Nu tror jeg den er reddet...

...og har oven i købet tilladt mig at forenkle det en smule. I morgen vil jeg genfinde links til give away'erne!
Godnat!

blog-pilleri

Åh, man skal ALDRIG lade sin ellers velmenende mand pille ved sin blog. Nu ser det frygteligt ud og alle links til give-aways er væk... Og kan da overhovedet ikke huske hvad jeg har meldt mig til lige nu... Øv. Må lige starte forfra med at få layoutet til at spille. Og jeg som troede at jeg skulle tidligt i seng og læse dameblade...

søndag den 6. december 2009

Pakkekalenderen 4.,5. og 6. dec + en heldig kartoffel + syret svampeland

4. december fik Gustav et par lune sokker:5. dec. fik han en sej strikket rotte, som faren har døbt Splinter (da han selv har leget meget med Ninja Turtles som barn). Og idag et par røde bukser (med hul til halen!):


Og så har jeg minsandten været en ualmindelig heldig kartoffel, for jeg har vundet en give away med hele 24 A4-stykker lækkert retro tapet ovre på Ullas blog - Lullaby og La La - hun laver nogle skønne sager! Ih hvor jeg glæder mig til at modtage min gave!! Har planer om minikommoder og sættekasser til Gustavs værelse, som jeg jo gerne vil lave om.

I fredags var jeg hjemme hos en veninde og spille Just Dance på Nintendo Wii - det er godt nok sjovt! Og har stadig lidt ømme skuldre efter at have givet den fuld skrue! Spillet er kommet på ønskelisten herhjemme!

I går var hele den lille familie så til Julefrokost hos vore gode venner Jakob og Thomas, hvor vi forspiste os i lækker julemad, spillede action-hat og dansede limbo. Det er de faste indslag til den årlige julefrokost, og det er rigtig skægt!
Gustav tog det også rigtig pænt, på trods af at der var godt gang i den! Han charmede alle gæsterne og hyggede sig med sit legetøj inde i stuen og sov i øvrigt pænt inde på kontoret fra kl. 20!

Til sidst et par billeder af det syrede svampelandskab som 2 køer og en legesyg kalv er flyttet ind i. Tror deres mælk bliver ret psykedelisk i farverne!
Svampene er fra Søstrene Grene og plastikdyrene har jeg haft liggende i så lang tid at jeg ikke ved hvor de stammer fra :)

torsdag den 3. december 2009

Pakkekalenderen 3. dec. + en forkølet hjort

Idag fik Gustav en lækker børnevenlig smoothie fra Ella's Kitchen :) Den skal han smage i eftermiddag!


En forkølet hjort er flyttet ind på vores spisebord. Den har fået halstørklæde på, så den hurtigt kan blive rask. Den varmer sig lidt ved et lys.

God bedring hjort.

onsdag den 2. december 2009

Pakkekalenderen 2. dec. indeholdt...

...røde strikkede overalls til bamse :)

tirsdag den 1. december 2009

Pakkekalendergaven 1. dec indeholdt...

...en sød lille hjemmestrikket bamse!
Mums! Tak farmor :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Blogging tips