mandag den 22. februar 2010

Sylteren

UNDSKYLD!

Så havde man lige fået en masse faste læsere, og så fik man overhovedet ikke skrevet et eneste lille indlæg.

Det beklager jeg virkelig, men tiden er bare fløjet afsted efter at barselen sluttede og jeg startede på studiet igen. At Gustav så har formået at være syg halvdelen af tiden, gør det ikke nemmere at få tid til noget som helst.

Men det er altså virkelig skønt at være tilbage på studiet igen. Og Gustav er opstartet i privat pasning, som også bare kører perfekt (når han altså ikke er syg).

Nyt arbejde som modelbygger har jeg sørme også fået mig - jeg starter i morgen, spændende!

Men de kreative hjemmesyslerier har der ikke været meget af - jeg er dog langt om længe i gang med at hækle alle oldemorsfirkanterne (80 stk.!) sammen til et babytæppe. Det tager vist lidt tid.

Nå, men vi var en tur til Malmö i januar, og vi fik shoppet, gjorde vi. (Eller det vil sige, jeg fik shoppet) - her ser i resultatet:

Lang cardigan og jeans fra Cheap Monday. Muffinsforme, gavepapir og kagelys fra Lagerhaus. Schweppes GingerAle (som ikke fås i store flasker herhjemme) og fin popcornemballage fra supermarked. Rejseflasker, bogstavstempler, fotobog fra Granit og stribet notesbog fra Åhléns. Til sidst rejseflaskerne med old-school dymo. Jeg ♥ dymo.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Blogging tips