tirsdag den 27. juli 2010

En tur på bakken

Denne var i juni, men fik aldrig taget mig sammen til at lave indlægget, så det får i nu! Egentlig var det vores plan kun at gå en tur i Dyrehaven, men blev tiltrukket af larmen, madduften og farverne på Bakken:

hihi, det er skægt!

Prøv lige at se bloggen Mila's daydreams - det er da skægt (selvom det undrer mig at hendes baby altid sover på gulvet?)

Nu med vuggestuebarn

Ja, så kom dagen hvor vores store lille dreng startede i vuggestue. Det er indtil videre gået fint i disse 2 opstartsdage - idag var han dernede i et par timer alene inkl. en gåtur med de andre på stuen. I morgen skal han være med til at spise frokost og torsdag skal han også prøve at sove dernede. Det bliver spændende! Træt bliver han i hvert tilfælde - på gåturen hjem derfra idag sad han op og sov i barnevognen, så træt var han!

Der har været stille her på bloggen, vi har nemlig holdt ferie! 

Vi har været oppe i familiens sommerhus i 3 uger, skønt! Vi tog katten med - her er hendes første skridt ud i friheden (hun er jo normalt indekat):


Vi har daset i haven (og Gustav i badebassin), spillet badminton, haft venner på weekendbesøg, været i zoo, kigget på jættestuer og bondegårdsdyr og spist alt for meget mad!
Jeg glæder mig allerede til næste år!

Lidt krea blev det også til - har syet 2 slaske-sommer-buks og gået i gang med blogger-verdenens no. 1 projekt: grannystripes. Dette skal blive til et sengetæppe til Gustav!


God sommer!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Blogging tips