tirsdag den 19. oktober 2010

Iphone-taske og filtkugle-uro

Her er en Iphone-taske jeg har hæklet til mig selv. Den er i pink bomuldsgarn.


Det er nogle måneder siden jeg lavede den, og inspirationen kom fra den altid gode Karen, som havde fundet opskriften på en strikket én af slagsen i Familiejournalen. Da jeg ikke kan strikke (eller rettere ikke kan finde ud af det med at følge en opskrift), måtte jeg jo lige hækle den i stedet for!
Nu kan jeg gå rundt og lytte til musik på min iphone, og have hænderne fri samtidigt :)

Jeg er også en af dem der fik købt filtkugler i Søstrene Grene, og her er hvad man også kan bruge dem til: En super-minimalistisk uro!

Jeg har klippet 2 stykker elefanttråd og bukket løkker i enderne med en smykketang. Disse har samlet på midten i et kryds, og bundet sammen med almindelig sort ståltråd. Så har jeg, med nål og tråd, trukket sorte filtkugler på almindelig sort sytråd og bundet knuder under dem, så de bliver i en hvis højde på tråden. Herefter er de bundet fast i løkkerne på elefanttråden og en snor er ført fra midten af krydset til ophæng. Husk at der skal lige mange kugler på hver tråd, ellers bliver der ubalance!


Lige nu er der byggerod herhjemme, vi skal nemlig have nyt køkken, juhuu :D

Jeg vil også benytte lejligheden til at sige at jeg altså desværre ikke har tid til at blogge særlig meget det kommende trekvarte års tid - der er meget at se til med skole, arbejde, mand, barn, kat og køkken, og det bliver kun værre efter nytår, hvor jeg starter på mit afgangsprojekt... Men når det så er færdiggjort, så kan jeg love jer for at der skal blogges!!

I mellemtiden kommer jeg nok med et pip nu og da, men det bliver altså ikke hver dag og sikkert heller ikke hver uge... Men køkkenet skal i nok få at se, både før og efter!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Blogging tips