lørdag den 8. januar 2011

Så går det løs!

Så har jeg taget hul på bylden, taget første spadestik, indledt et nyt kapitel i mit liv: afgænger, som det hedder her på arkitektskolen - det SIDSTE projekt (hvis alt går vel).
Har lagt ud med lidt for meget nervøsitet og spænding til at kunne lave noget konstruktiv programskrivning den sidste uges tid, men idag har jeg en bedre følelse med det hele. Programmet skal være endelig klart d. 31. januar, men skal til forgodkendelse d. 19., så der er faktisk ikke så lang tid til at få styr på forundersøgelser mv. Næste uge bliver travl!
Selve projektet løber frem til aflevering 24. maj, og så skal det forsvares i løbet af juni.
Jeg skal lave en vuggestue + studieboliger i indre København - i samme gade som jeg bor i, så det kunne ikke blive mere nært og trygt. Rart og lidt skræmmende, og måske lidt kliché, men hvad faen...


Vores køkken er næsten færdigt - der mangler kun at blive sat fliser op langs bordpladerne - det er forhåbentligt klaret i starten af ugen - og så skal i få billeder!


Jeg vil ligesom Sandra fra Stillestund opfordre til at deltage i fotoprojektet MCP project 52, som du kan læse mere om her!
Det handler kort sagt om at man skal tage et billede om ugen med et givet tema og sende ind. En god måde at få brugt sit kamera på! Det skal være mit lille frirum her under afgang, og kan sikkert blive til en fin samling billeder!

Her er mit bidrag - taget med et Canon EOS 450 D og efterbehandlet i photoshop.


Godt nytår - lettere forsinket!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Blogging tips