tirsdag den 13. december 2011

Advarsel: julehygge i dette indlæg!


Juletræet blev indkøbt og pyntet med lyskæde, diverse gamle glaskugler, porcelænsophæng og noget halmpynt. Vi har ingen topstjerne endnu, så der sidder en lille julemand af garn fra min barndom.


Luciaboller blev bagt og spist (der spises mere om lidt). Har fulgt denne opskrift. Mums!


I sidste uge mødtes jeg med Katrine/filibaba, da jeg havde sendt hende den forkerte craft it forward gave,  samtidig fik jeg min - 2 fine fine julekort og en lille ekstragave i form af en lille grisebamse - som Gustav har taget til sig og siger det er en løve. Godt så. Tusind tak for gaverne Katrine!I en skuffe fandt jeg julekalenderen fra Mauri Kunnas, min absolut yndlings-børnebogs-tegner! Den har været åbnet før, men kan såmænd godt bruges igen!Julegaver (de få der er købt) er blevet pakket ind i hvidt papir fra Panduro, hvidt silkebånd fra Søstrene Grene og et stjerneudklippet til/fra kort klippet af pappet fra en strømpebuks-emballage.
Kunne også godt tænke mig at klistre nogle hvide mini-pompoms på, men må vist hellere lige styre mit hobbyartikelforbrug.

Glædelig Luciadag :)onsdag den 7. december 2011

!

Husk snart at bestille, hvis du skal bruge julegaver fra shoppen inden jul! Sidste frist for pudebestillinger til DK er d. 16. december. Printbestillinger skal jeg have senest d. 20. december (18. december, hvis du betaler med bankoverførsel).

European customers, please order from the shop NOW (or no later than december 11th), if you need prints/pillows from the shop to arrive before Christmas.

Outside EU - only prints can make it before Christmas, and you must place your order  in the shop immediately, if you need it before Christmas.


Hav en dejlig dag :) 
Have a nice day :)


lørdag den 3. december 2011

børnetøjsindkøb (billedspam)

Har efterhånden fået samlet en god bunke piget babytøj sammen til den kommende lillesøster:


Herudover har jeg gemt stort set alt babytøj fra Gustav og meget af det kan sagtens bruges af en pige også, skal 'bare' lige ned i kælderen og hente det og sortere det... Otte store kasser er der, puuuhh...

Vi har været et smut i London på kærestetur. Endte selvfølgelig med at bruge meget af tiden på at købe gaver til børnene:


Super sej robot-pyjamas fra Baby GAP til Gustav. Han vil have den på i vuggestue, så sej er den!


Rigtig nuttet grå finstrikket heldragt med isbjørne til lillesøster - også fra Baby GAP.


Og selvfølgelig skal lillesøster også have sine egne first star Converse (Gustav havde også sine egne, bare i blå.) - Købt i London.Til Gustav fandt vi disse seje Adidas sko, som kan bruges til foråret.

Vi har også købt lidt til os selv (læs: mest mig), det viser jeg en anden dag!Et par body'er købt på sidste års Ej Sikke Lej lagersalg (som jeg regnede med at bruge til gave, men babyerne, der skulle have haft det, nåede at vokse sig for store til at de kunne passe det)Grå sneglebody og gule fløjlsbukser fra dette års Ej Sikke Lej lagersalg. Det var før vi vidste hvad vi ventede og købte derfor også et par drengesager i babystørrelse, som jeg i stedet regner med at bruge til gaver, så dem har jeg ikke vist her.

En shoppetur i H&M, på dagen hvor fik at vide at vi venter en pige, resulterede i tre tøsede strikkjoler og en blød hue med bamseører.

Endnu et lagersalg besøgt - Katvig.
Til lillesøster: lilla heldragt, sommersæt med kortbenet heldragt m. hue, sæt med lilla fløjsoveralls og stribet body m. hue, samt et par lækre velourbukser.
Til Gustav: en cool bluse, som jeg ikke har fået taget billede af og nu er den til vask...

Uhh, det er dejligt at købe tøj til sine unger!
fredag den 2. december 2011

julepynt og hæklet kanin-etui!

Jeg ved ikke hvad jeg havde forestillet mig? At jeg var sådan en der var til naturpynt og kanelstænger i bundter? Nej. Jeg vil have klare grafiske linjer, sådan er jeg jo. Og helst noget sort. Derfor måtte jeg simpelthen få spat af min adventskrans og lave en ny.
Nu ser den sådan her ud:Lysene er genbrugt og står på en sort bakke fra IKEA. Hvert lys har fået en lille sort læderstjerne hængt på med neon-pink nylonsnor. Meget mere mig.
Overvejer om jeg skal tilføje noget på bunden af bakken. 
Adventskranse behøver åbenbart ikke være fastlåst i deres form fra starten af.

Nåmen de der sælskindshjerter og -stjerner fra den anden adventskrans har jeg også gjort brug af:Er blevet limet sammen med tekstillim, to og to i kanten og fyldt med en smule vat og har fået en sort snor. De pynter nu på mine sorte IKEA-vaser.

Og så har jeg lavet et par guirlander af sort læder - piratos på snor kalder min mand dem. Læderlapperne har samme størrelse som en femkrone. De er syet sammen på maskine. De må gerne blive fremme hele året.

Til sidst vil jeg lige vise dagens overspringshandling (det hedder i øvrigt procrastination på engelsk, hvis nogen vil have udvidet deres engelske ordforråd, det ved jeg, fordi jeg måtte slå det op):


En herlig hæklet Iphone-pung efter Yarnfreaks gratis fredagsopskrift!
Det tog mig seriøst kun en time at lave den - og dét uden at være nogen mesterhækler. Kan jo klares på 10 minutter, hvis man er en champ.

Nu skal jeg allerede i gang med aftensmaden, så den kan laves færdig lynhurtigt til spisetid. Manden skal dyrke sport og inden da skal jeg på julemarked og i mellemtiden skal vi lige nå at spise mad!

God fredag :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Blogging tips