mandag den 8. oktober 2012

Færdig babyvest

Så lykkedes det at blive færdig med babyvesten, det tog længere tid end forventet. Jeg skal blive bedre til knaphulsdelen (hedder det en stolpelukning?), den blev lidt for kort og halsåbningen blev lige lille nok, så der skal åbnes helt op, for at den kan komme over hovedet. Jeg overvejer stadig om jeg skal tilføje lidt rib til armhullerne - evt. en fastmaskekant.
Men farvesammensætningen, den kan jeg mægtig godt lide :)


9 kommentarer:

 1. Sikke en sød model og meget, meget fine farver. Kan godt lide ribdetaljen der på midten! :) Et mønster du har fundet et sted mon??

  Kan desværre ikke give tips til åbningen, der er jeg altså ikke rutineret nok endnu :)

  Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. fandt link i forrige indlæg :)

   Slet
  2. Super at du selv fandt linket - og tak! Jeg må vist have fat i farmors ekspertise, hvis jeg skal blive bedre til detlajerne, men det overordnede resultat er jeg tilfreds med :)

   Slet
 2. For én, der elsker lilla, ser det meget fint ud:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Er også blevet ret vild med lilla, det kom ca. samtidig med at jeg fandt ud af at der var en pige i maven (havde ellers svoret at jeg ikke skulle blive sådan en med hang til "pigefarver" :))

   Slet
 3. Så fin den er Mia -du kan bare det med de strikkepinde :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Pia :) Detaljerne halter stadig lidt, men strike rundt eller frem og tilbage det er efterhånden på plads :)

   Slet
 4. Super fin trøje og vildt flot med striber - tak for linket til opskriften, den tror jeg måske jeg skal prøve :-)

  karin

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er bare at gå i gang, jeg tror dog godt jeg kan anbefale at følge opskriften lidt mere, hvad angår kanter, det er noget nemmere end at skulle til at hækle eller strikke dem på efterfølgende!

   Slet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Blogging tips