fredag den 9. november 2012

strik, strik og atter strik...
Det lykkedes mig at blive færdig med halsrøret, og er ganske tilfreds med det! Det tog noget længere tid end beregnet, men det handler nok mere om manglende tid, end at opskriften skulle være kompliceret. Opskriften på mønsteret er fra Søhesten og du finder det her. Jeg har strikket i dobbelt længde i forhold til Trine.
Jeg strikkede det i merinould, og må konstatere at det er ret elastisk, så halsrøret kan altså komme både 2 og 3 gange rundt om halsen!
(Ps. det er ikke fordi jeg vil fremstå anonym på billederne, at mit ansigt er skåret væk, men fordi det er UMULIGT at tage et godt billede af mig...)


Jeg fik også lynstrikket en babyvest til lillepigen i Drops Nepal. Jeg har fulgt Farmorfabrikkens opskrift, men har strikket rundt indtil opdeling i ærmegab mv. Succes! Den er stadig lidt stor, og kan jo pga. ribben give sig meget, så den kan sikkert også bruges næste vinter :)


Skal nu i gang med to projekter - en mere tøset top/vest til Annika, dog i mere drengede farver (Drops Alpaka garnrester fra Farmors strikkeprojekter til Gustav i sin tid) og et hæklet pandebånd til mig selv, efter Lutter Idyls opskrift!

Ja, jeg er vist blevet en strikkenørd!!

3 kommentarer:

 1. Hvor er det blevet fint!!! Godt gået! Og skønt at du er blevet strikkenørd ;-) Der er jeg også ind i mellem :/)

  SvarSlet
 2. Ja det er slet ikke så skidt endda at være en strikkenørd - tak for opskriften på det fine mønster :)

  SvarSlet
 3. Sikke nogle fine strikkerier, og en fin blog du har - har straks meldt mig som fast læser.
  Jeg håber også at du har lyst til at kigge med hos mig - jeg er helt ny i dette spændende univers (og i strikningens kunst).

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Blogging tips