fredag den 30. marts 2012

Færdig hæklet cardigan + gaverSå lykkedes det endelig at blive færdig med den lyserøde cardigan til Annika (ja, altså, hun kan så passe den om et par år...) 
Det tog lige så lang tid at få hæklet det sidste ærme, som det tog at hækle alt det andet - men sådan er det jo når man pludselig har et lille menneske der kræver al ens tid!

Samme lille menneske er også blevet beriget med skønne hjemmestrikkerier fra Farmor - en dejlig varm cardigan med skønt mønster (magen til én i drengefarver som Gustav havde som lille) og en dejlig kjole i Alpaca. Tusind tak Farmor :)
Ps. det er en for stor bøjle der er i cardiganen, og altså ikke fordi den er forkert i formen!)


tirsdag den 20. marts 2012

Tiden går..

...og klokken slår. Annika = 9 dage = fuldtidsamning (inkl. brystbetændelse) = nul bloggeri...

Men sød det er hun altså :)
tirsdag den 13. marts 2012

Vores Annika...

...kom til verden i en solstråle i søndags på Riget!


3472 g, 53 cm og helt perfekt :)
torsdag den 8. marts 2012

Mens vi venter...

Nej. Jeg har ikke født endnu. Tålmodigheden er ved at slippe op og det hjælper ikke at jeg er i en tilstand af noget nær bækkenløsning. Av...
Synes godt hun kunne tage og komme ud - det er trods alt kvindernes kampdag idag.

Nå, men jeg må jo glæde mig ved at vi så fik vores 3 års bryllupsdag for os selv igår - det blev fejret med en omgang lækker sticks'n'sushi:
Og når jeg nu nærmest ikke kan bevæge mig, er det godt at have noget nyt strikketøj at arbejde på (jeg løb nemlig tør for garn til den lyserøde sag, jeg er i gang med, så måtte jo starte op på noget andet i mellemtiden) - igen er det en first-timer for mig - en lækker sweater til Gustav i Drops Nepal, hvor jeg følger denne opskrift, bare i andre farver. Blev nemlig så inspireret af Christinas farver til Alfreds hue, at jeg måtte lave noget i den farveskala også!
Den strikkes oppefra og ned. Hvis pasformen er god skal der helt sikkert laves én til i andre farver! 
Garnet jeg manglede til den lyserøde har jeg fået fat på, så må vel også hellere se at få hæklet den færdig...


God dag :)


fredag den 2. marts 2012

Nyt på nålen

Som jeg skrev tidligere har det kriblet i fingrene for at hækle (ikke at jeg ikke har de klassiske ufærdiggjorte projekter liggende, jeg kunne tage fat på - men nuvel - ) derfor er jeg nu i gang med endnu et babypige projekt (ca. str. 9-12 måneder) - en lidt længere og mere tøset cardigan med muslingemønster på nederste del og fastmasker på bærestykket. 
Den skal så kun kunne knappes langs bærestykket, så det bliver en cardigan der er til brug ud over en kjole. Jeg er endnu ikke gået i gang med ærmerne (raglan for første gang) - og kan ikke blive klog på om de skal være i muslingemønster eller fastmasker? Nogen idéer?


Hvis resultatet bliver godt, skal jeg nok lave en vejledning (må vist hellere gå i gang med at skrive noget ned nu, inden jeg har glemt det...)

Den er i øvrigt hæklet i Drops Alpaca på nål 2 (jeg hækler løst).

39+4


Åh, den ventetid... Idag er jeg 39+4 og snart på vej til jordemoder til det (forhåbentligt) sidste tjek. Synes jeg har haft en del plukveer, som en gang i mellem har nevet lidt, så håber det er et tegn på snarlig fødsel. Er vist ved at blive lidt utålmodig - glæder mig til at få en fedtet baby i armene :)


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Blogging tips