fredag den 13. juli 2012

Bloomers

Mit første forsøg på at sy bloomers, efter at have beundret dem mange steder her i blogland og på pinterest!
De er syet efter en shorts-model i 'Børnetøj 0-3 år' af H. og S. Meedom, men forkortet og tilføjet flæser i siderne (også første forsøg med det!) samt linning over elastikkanten (som ikke blev helt vellykket, men nu ved jeg hvordan jeg skal gøre næste gang.) De blev lidt for store, men kan godt bruges (og måske igen næste år?)
Stoffet købte jeg i den fine børnetøjs- og dimsebutik Miniministeriet i centrum af København. Det var et lille stykke, og der var lige nøjagtig nok!
Idag drager vi på sommerferie - først et par uger i sommerhus og derefter nogle dage i Finland!
Jeg håber jeg får tid til at blogge :)

torsdag den 12. juli 2012

Barnedåb

Der er blevet klippet og klistret i det lille hjem. Vi skal nemlig holde barnedåb for Annika den 1. september, så invitationer skal sendes ud.
'Temaet' er jordbær. Jeg har lavet dem af røde hjerte-klistermærker fra Panduro Hobby som er blevet afrundet i spidsen, malet prikker på med en hvid tusch og udstanset grønne blomster, som er klistret på med limstift. Udstanseren er også fra Panduro. Ideen fik jeg fra Pinterest.
Der blev også plads til et foto af en smilende hovedperson!
Vi har denne gang valgt at holde det på en nærliggende café, så vi skal faktisk ikke løfte en finger selv - og det glæder jeg mig til!onsdag den 11. juli 2012

Puslebord

I vores soveværelse har vi et langt skrivebord, der løber langs hele væggen foran de 2 vinduer.
Foran det ene vindue har vi lavet pusleplads, men da skrivebordet ikke er højt nok til at stå behageligt ved, har vi (læs: min mand) bygget en pusleoverbygning af 2 kasser fra trævarefabrikkerne (sat ved siden af hinanden), en mdf-plade, noget hulkehlsliste og nogle beslag, så toppen kan vippes op og kasserne kan bruges til opbevaring. Det hele er herefter malet hvidt.
Det fungerer glimrende! Og som bonus fandt vi ud af at hullet i kassen passer med en kleenex-pakke, hvis den stilles på siden :) (det er en kleenex der stikker ud fra hullet/håndtaget under puslepuden)
tirsdag den 10. juli 2012

Cardigan

Lilla cardigan i Mayflower Easy Care. Strikket med udgangspunkt i denne opskrift, men med et "selvopfundet" mønster - 9 pinde ret og 1 pind vrang.

Af det resterende garn, er jeg nu igang med at strikke et par dejlige babysokker med enkeltrib på skaftet - så bliver de forhåbentligt siddende :)


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Blogging tips