lørdag den 29. september 2012

strik


Den står på lilla igen. Igen er der sneget sig noget med striber ind. Det er igen Mayflowers Easy Care uld. Og det er igen noget til Annika. Der tegner sig vist et mønster for mine strikkeprojekter, ja?
Hvis alt går vel, skulle det gerne blive til en babyvest/slipover. Jeg følger til dels denne opskrift, men er startet ud med en ribkant for neden og springer de retstrikkede kanter langs ærmerne over.
Håber at blive færdig i løbet af weekenden!

fredag den 28. september 2012

LysEfteråret er kommet og det er (endelig!) tid til at tænde stearinlys. Jeg havde efterhånden fået samlet mig en del "sæt" lysestager, sådan to og to, men blev lidt træt af den sporadiske placering rundt om i stuen. Nu er de blandet og stillet op på en lang række i den ene vindueskarm. Det hygger godt og jeg vil nu jagte flere lysestager af forskellig udseende, så der kan komme lysestager i den anden vindueskarm også!

trælysestager fra genbrug // porcelænslysestager fra norman copenhagen // birketræsstamme  med lys i købt på julemarked // lave sorte metalstager fra ikea // robotlysestage fra boconcept


torsdag den 27. september 2012

Stue


Sådan ser vores stue ud for tiden (når altså ikke det flyder med legetøj, som der for det meste gør!)Den fine we:do:wood stol fik Annika i dåbsgave af mine søde veninder! Den er så fin, at den har fået plads i stuen. Vi køber nok snart den lille skrivepult til. Så kan Gustav få lov til at bruge det, indtil Annika er gammel nok :)
Jeg har syet en ny pude til sofaen. Farven er ret ny herhjemme, men jeg er blevet ret vild med lys rosa her på det sidste. 


Til sidst skal i lige have dagens grinebider, som har valgt at tage en næsten sovefri dag idag. 
Moren synes ikke helt om det... Men hvem kan stå for det glade ansigt! :)


mandag den 17. september 2012

Kom og køb!

Jeg sælger ud fra garderoben med et par fejl-køb imellem! Flere annoncer inde på siden. Snart kommer der også babytøj til salg!

lørdag den 8. september 2012

Et indlæg om mode!

Jaså. Jeg er lidt i shoppinghumør og derfor har jeg (igen) sammensat en collage af sager, denne gang med tøj og smykker jeg ønsker mig (ok, noget af det har jeg købt...) Heldigvis skal jeg på en lille shoppetur i dag :)


1. Sko fra Vagabond (købt - på vej med posten!) / 2. Jakke fra Vila / 3. Kjole fra Vila / 4. Kjole fra Vila / 5. Bluse fra h&m (købes idag) / 6. Ørestikker fra Maria Black / 7. Nederdel fra Cos (en lignende hænger i skabet) / 8. Ring fra Cos / 9. Bukser fra Designers Remix

fredag den 7. september 2012

Blogger eller ej...?

Som i nok kan fornemme, står det ret så stille med det der blogning. Faktisk har jeg lidt svært ved at beslutte, om jeg orker det mere. Måske er det også fordi, jeg er gået lidt i stå med de kreative projekter, her hen over sommeren og ikke har noget at vise frem. Måske er det fordi, jeg har fået et lettere afhængighedsproblem med Pinterest, hvor jeg pinner og pinner istedet for at lave noget. Men nu nærmer efteråret sig (min yndlingsårstid!) og jeg kan mærke en kriblen i fingrene igen! Måske betyder  det, at at jeg begynder at blogge lidt mere/igen, men jeg kan mærke, at jeg virkelig skal tage mig sammen. Det prøver jeg i dag, og her kan i få et indblik i seneste efterårs-/vinterindkøb til Gustav: (og samtidig et hurtigt forsøg på at lave collage med produkter)LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Blogging tips